Code7 Responsive Slider (2)

Vrienden van de Eendracht

Sinds 10 juli 2005 bestaat deze commissie binnen de schutterij. Doel is om structureel geld binnen te halen voor onze vereniging
de manier waarop de commissie dit doet is heel simpel, activiteiten organiseren waarvan de opbrengst geheel of ten dele naar de vereniging terugvloeit. Dit geld zal gebruikt gaan worden voor de noodzakelijke investeringen aan het nieuwe schuttersterrein en voor de jeugd die weliswaar de toekomst heeft, maar voordat men aan die toekomst begint wel wat investeringen behoeft.

De commissie bestaande uit: Ted Kok, Antoine Wiendels, Peter Kraus, Erik Duis, Barry Wolf, Harold Meurs en Henk Gieling zijn in de zomer van 2005 gestart met het Familie Lotto Spel. Een simpel spelletje gebaseerd op het reserve getal van de Duitse Lotto. Inmiddels zijn er 2 lijsten vol en dat betekend dat er een bedrag van ongeveer € 2500,- direct in de kas van de vereniging vloeit.

Doe mee en steun ONZE schutterij!!! Hopende raakt u enthousiast en gaat u meedoen en steunt  stunt u zodoende daarmee ONZE  schutterij!!

Eén van de jaarlijkse activiteiten die deze "vrienden" organiseren is het "HEMELSLIEF FESTIVAL". Dit festival, dat op Hemelvaartsdag plaatsvind op het schuttersterrein, is een muziekfestival met bovenal beginnende bands.

In 2019 zal dit festival voor de 7e maal georganiseerd worden. Dit zal plaatsvinden op 30 mei. U kunt ook de facebookpagina van dit festival bezoeken.